Γιάννης Βεστάρχης
Μηχανικός Ε.Μ.Πολυτεχνείου με βασικές σπουδές στο τμήμα Μηχ/γων και μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχιτεκτονική. Εξειδικεύτηκε στην σύγχρονη Αρχιτεκτονική, τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και την αισθητική-ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και Βραβεύθηκε σε διεθνείς διαγωνισμούς για τις καινοτόμες λύσεις και τους σύγχρονους αρχιτεκτονικούς & ηλεκτρομηχανολογικούς σχεδιασμούς του. Ώς ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνεργάστηκε για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με το Εργαστήριο Τ.Κ.Λ. του τμήματος Χημικών Μηχανικών. Είναι ,επίσης, ενεργειακός επιθεωρητής, lead auditor συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και τεχνικός ασφαλείας με πείρα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Είναι ιδιοκτήτης και επικεφαλής μηχανικός της keyvart.

Email  john@keyvart.gr

Σωτήρης Τραχιώτης

Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. με μεταπτυχιακό τίτλο στην διαχείριση ενέργειας απο το Ε.Μ.Π. Έχει συμμετάσχει τόσο σε επιστημονικά project ερευνητικών ιδρυμάτων όσο και σε ιδιωτικά τεχνικά έργα με υψηλό δείκτη δυσκολίας σε εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας . Είναι ,επίσης, ενεργειακός επιθεωρητής, και τεχνικός ασφαλείας με πείρα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Είναι ο επικεφαλής του τμήματος ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εγκαταστάσεων της keyVart

Email  sotos@keyvart.gr


Βασίλης Α. Σταυρακάκης
Πολιτικός Μηχανικός - Δομοστατικός. Εξειδικεύεται στην εκπόνηση στατικών μελετών, στην επίβλεψη και κατασκευή ανακατασκευή κτιρίων αυστηρών προδιαγραφών. Έχει  εργαστεί σε ανακατασκευές ιστορικών κτιρίων όπως  του Τσίλλερ και του Καυταντζόγλου.

Email  vasilis@keyvart.gr


Δημήτρης Σημίτης

Αρχιτέκτων Μηχανικός του Ε.Μ.Πολυτεχνείου με μεγάλη πείρα στην αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή. Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τοπικούς φορείς και μεγάλους , Δημόσιους και ιδιωτικούς, οργανισμούς της Ελλάδας.

Email  simitis@keyvart.gr


Δημήτρης Παπαδάς
Μηχανολόγος Μηχανικός με MSc στην κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα προγράμματα Η/Μ κατασκευών ως επιβλέπων μηχανικός και έχει μεγάλη εμπειρία στην επίλυση προβλημάτων μόνωσης κτιρίων, τοποθέτησης - επισκευής σωληνογραμμών δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, καυσίμων αερίων, εξωτερικού φωτισμού κτιρίων κ.τλ.

Είναι Τεχνικός Ασφαλείας σε μεγάλο αριθμό βιοτεχνικών και βιομηχανικών κτιρίων της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας

Email  dimitris@keyvart.gr


Νίκος Οικονομάκης
Τοπογράφος Μηχανικός του τμήματος  Τοπογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας. Επίσης, σπούδασε γεωπληροφορική στο πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου και εξειδικεύτηκε στην Βιομηχανική Τοπογραφία και τις μετρήσεις υψηλής ακριβείας . Έμπειρος Μηχανικός με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάστηκε με μεγάλα ιδρύματα της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Email  nikos@keyvart.gr


Βασίλης Γκαρούτσος
MSc Ενεργειακός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Πολυτεχνείου. Ασχολήθηκε με τις ήπιες μορφές ενέργειας και τα μεταλλικά κτίρια.Ο Βασίλης Γκαρούτσος είναι ειδικός ενεργειακός επιθεωρητής .Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή, λειτουργία και την αδειοδότηση βιομηχανικών και βιοτεχνικών μονάδων.

Email  garoutsos@keyvart.gr


Έλενα Μπατσούλη

Δικηγόρος Ε.Κ.Πανεπιστημίου Αθηνών & Πανεπιστημιου Εδιμβούργου, με ειδίκευση στο δίκαιο ακινήτων & αστικών συμβάσεων. Πλαισιώνεται από πολυμελή ομάδα νομικών και ασκουμενων και είναι η επικεφαλής του νομικού τμήματος. Παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όσα ζητήματα αφορούν στις δραστηριότητές μας και τις δραστηριότητες των πελατών μας.

Email  helena@keyvart.grΓεώργιος Γκολφινόπουλος
Χημικός Μηχανικός με διδακτορικό τίτλο και μακροχρόνια έρευνα στην τεχνολογία καυσίμων & λιπαντικών. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης της χώρας και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση περιβαλλοντικών και ενεργειακών μελετών.

Email  golfinopoulos@keyvart.gr
Άρης Γιαννόπουλος
Είναι  υπεύθυνος Γραμματειακής Υποστήριξης - Τμήματος ψηφιοποίησης αρχείου και φωτοτυπείου της εταιρείας . Σε συνεργασία με τους μηχανικούς διαμορφώνει το καθημερινό πρόγραμμα και προωθεί τα αιτήματα των πελατών
Email  info@keyvart.grΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΗΛΕΣΙ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ Λ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΥΡΑ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ)